vrijdag 25 september 2009

Verrassing.....

Wat ons nu weer is overkomen..... Ben ik woensdag rustig aan het wandelen met Xanthe en de buurvrouw met haar kindje, door ons dorpje komt er ineens een auto aan. "He Kim, hoe is het?" wordt er vanuit de auto gevraagd.. Zit daar Erik gewoon in de auto (De broer van Alex uit Amerika). Een hele rare gewaarwording want aan de ene kant natuurlijk helemaal niet raar om hem te zien, we skypen regelmatig, maar wel hier in de auto.. op Smedbystigen..... Ik kan het niet plaatsen....

Erik is als verrassing eerst in NL langs gegaan, waar Corry en Mo natuurlijk ook een shock kregen en is daarna doorgevlogen naar Zweden.
Alex was op zijn werk en dus moest hij ook nog even goed verrast worden. Alex komt binnen, is aan de telefoon met Rob en Erik zit heel relaxed in de stoel in de woonkamer. Opeens ziet Alex Erik zitten en kan totaal niet plaatsen wat zijn broer hier in de stoel doet. Een fantastische uitdrukking van ongeloof op Alex zijn gezicht.
http://www.youtube.com/watch?v=T10fmHktVF0

Erik's verrassingsbezoek is geslaagd. Hij blijft tot maandag. Fantastische actie!!

2 opmerkingen:

  1. Ha Kim en Alex,
    Jammer dat wij geen videocamera bij de hand hadden toen Erik op het neven en nichten weekend aankwam; je had het gezicht van Corry en Monique moeten zien!!! Leuk om ook nog mee te mogen kijken naar het gezicht van Alex op dat moment....Goed dat de hele familie z'n mond heeft kunnen houden tot Erik ook bij jullie was; maakt de verrassing extra leuk. Veel plezier met elkaar!
    Groetjes,
    Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Kim, Alexander en Xanthe,

    Moest nu wel even snotteren na het lezen van je updates (ben er even 2 weken niet meer op de site geweest) en het zien van je foto....
    Heb zoveel respect voor jullie!
    Zelf zitten ze in de lappenmand: Max krijgt zijn tandjes (auw, auw, auw) en wij verkouden.
    Allemaal niet belangrijk vergeleken met wat jullie doormaken!

    Dikke kus uit een (nog steeds) warm Milaan.

    BeantwoordenVerwijderen