maandag 14 september 2009

(Not so) Desperate housewife

Afgelopen vrijdag ben ik op mijn werk langs geweest, in eerste instantie om even gedag te zeggen en de vrijdagmiddag fika (een soort borrel maar dan met koffie & cake) mee te maken. Maar ze hadden ook nog een aantal werkdingen te bespreken. Aan het einde van de middag was ik écht kapot. Was ik daarvoor nog aan het twijfelen of ik niet gewoon weer aan het werk moest, ben ik nu van mening dat ik mijn energie moet aanwenden voor het bestrijden van mijn ziekte, evt met af en toe een ochtend werken mocht ik me zo blijven voelen als nu. Dus ik heb me neergelegd bij mijn 'huisvrouwen-bestaan' en heb besloten er maar gewoon even van te genieten.

Verder een heerlijk weekend gehad. Alexander heeft afgelopen zaterdag de hele houtstapel in kleine blokken gezaagd en is helemaal trots en blij dat dit nu eindelijk af is (en ik ook....doodeng!) http://www.youtube.com/watch?v=vwKSRaob12k . En zondag met Nathalie, Wim & Roemer lekker gelounged bij de openhaard.

Vandaag heb ik Xanthe thuis gehouden, we zijn bij Nathalie en Roemer gaan lunchen. Daarvoor moest ik nog bloedprikken voor de chemo van as woensdag. Waar dit normaal 10 minuten duurt, moest ik nu 1 uur en een kwartier! wachten. Een spannende onderneming met Xanthe in de wachtkamer, maar ze heeft de wachttijd voor velen er een stuk leuker op gemaakt, met haar aandachtvragerij, lachen, sleutels aan iedereen geven etc. Wat een schatje is het toch, ik ben echt dolverliefd op dat kleine meiske!

Morgen naar de schoonheidsspecialiste, jaja het leven van een huisvrouw gaat over rozen, vind dat ik er een beetje goed uit moet zien bij de tweede chemo overmorgen...toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten