zondag 31 januari 2010

Gezelligheid, pianoconcert, high tea en een opgelost raadsel

Dit weekend waren Kris, Jaap en Sara bij ons op bezoek. Na eerst bergen met cadeautjes, Hollandse lekkernijen en andere pakjes te hebben uitgepakt, begonnen de meiden aan elkaar te wennen. Ze hebben het hele weekend heerlijk gespeeld en veel met elkaar gelachen. Een prachtig pianoconcert was het eindresultaat.

Op vrijdag reed Alex de auto de (volgesneeuwde) greppel in.
Op zaterdag reden we vroeg naar Stockholm om de stad te zien 'ontwaken' en Högtorgethallen te ontdekken. Waarna we 's middags naar Sigtuna gingen voor een heerlijke high tea in het Sigtuna Stads Hotell. Een aanrader om eens te doen, met een prachtig uitzicht over Mälaren. De meiden maakten de boel onveilig, maar hebben zich prima gedragen. Waar we dachten dat we na de high tea voorlopig niet meer konden eten, gingen de lekkernijen uit de saluhal er toch ook weer prima in. Zo gezellig om zo'n weekend samen te zijn, werkelijke quality time.

En het grote raadsel is opgelost. Donderdag kreeg ik een mooie bos bloemen met hele lieve tekst, alleen zonder afzender. Erg spannend, maar moeilijk om dat iemand te bedanken. Uiteindelijk bleken het Camilla en Derkjan te zijn. Nogmaals bij deze dus super bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten