zondag 11 oktober 2009

Out & Dining

Wat een luxe, gisteravond zijn Alex en ik voor het eerst sinds tijden weer samen uit eten geweest. Corry, Mo en Don waren de babysitters en wij zijn naar de stad gereden om van een heerlijk 3 gangen diner bij Linguini in Vasastan te genieten. Wat een luxe en gezelligheid om samen even zo'n avondje weg te zijn. Kaarsjes, prosecco en wijn en antipasto, pasta en tiramisu....

Verder een heerlijk relaxed weekend gehad, beetje gewandeld, veel tijdschriften gelezen en natuurlijk met Xanthe gespeeld en ook veel en lekker gegeten. Vrijdag was Mo verantwoordelijk voor een heerlijke tafel vol sushi en vanavond heeft Alex zijn lam specialiteiten weer geshowd, met de zelfgeplukte catharellen van vorige week, mmmmm.

Het zal ook wel weer even wennen zijn als Corry, Mo en Don morgen weer weg zijn, want ik heb geloof ik maar 1 luier hoeven verschonen de afgelopen week en we hebben elke ochtend kunnen uitslapen tot minstens 8.00 uur omdat Corry het geen probleem vond om Xanthe 's morgens uit bed te halen. Ik zou er wel aan kunnen wennen hoor, een nanny ;-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten