zondag 20 december 2009

Engeltjes bestaan

Wat is het prachtig he buiten? Dikke sneeuwvlokken die naar beneden vallen, creëren een prachtig landschap. Wat een genot.
Alex is inmiddels ook in NL aangekomen en heeft de sneeuw in Zweden ingeruild voor de sneeuw in NL. Xanthe vond het prachtig buiten, maar werd boos toen Alex een grote hoeveelheid sneeuw over haar hoofd gooide, en terecht.....
Vandaag zouden we bij Jan, Bregje en Evelijn in Amstelveen op bezoek gaan, maar helaas moesten we dit afzeggen ivm alle verkeerswaarschuwingen. Dat is dan wel een minpuntje van de sneeuw. In plaats daarvan hebben we een lekkere wandeling door de sneeuw gemaakt. De vooruitzichten zijn niet goed. Wel een beetje jammer als je een paar weken in NL bent en iedereen wil opzoeken. Maar wellicht wordt het snel iets beter. We moeten er gewoon om vragen las ik net in de laatste Happinez. Want engelen bestaan en willen ons graag helpen. Ze hebben op het moment te weinig te doen. Dus wij moeten vragen en zij gaan dat dan voor ons doen.... Ik ben benieuwd.... Ik wil graag begaanbare wegen met wel ook dat mooie witte landschap (en dat graag vanaf morgen want dan willen we naar Amsterdam...). Nou we zullen zien?!?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten